HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Magyarország macsója Hujber Feri!?!

2009.11.13. 14:45 CbbhuAdmin

 

"A színész 1975. szeptember 9.-én született Szombathelyen. Feri bár meglehetősen fiatal még, máris számos film- és színházi szerepet tudhat magáénak. Például a televíziók képernyőjén láthattuk az Állítsátok meg Teréz anyut Fonyójának, a Valami Amerika szeleburdi és álmodozó Andrásának szerepében is. A színpadokon szerepelt már az Eroszban, a Herbert hercegben és még számos remek darabban.

A magyar nők álma sajnos már elkelt a szinglik köréből. Feleségével, Cynthiával boldog házasságban él, bár voltak hullámvölgyek, a színész ugyanis a Sztárok a jégen forgatásai közben megcsalta nejét egy 18 éves lánnyal. A nézeteltérések azóta már rendeződtek, a vihar lecsitult és 2008. október 25-én, szombaton éjjel, 3500 grammal és 57 centivel világra jött a kisfia, Hujber-Khell Noel.

Feri azóta a bakija óta megváltozott és mindent megtenne családjáért. Reméljük már csak új szerepeiről, boldog házaséletéről, sok-sok gyermekről fogunk csak hallani."

a cikk: http://www.bulvaros.hu/cikk/xkx856/

 

Szólj hozzá!

Címkék: feri hujber macho

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr41522585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása