HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Lebukott a határnál Bochkor Gábor - kollégája nyomta fel

2009.11.13. 14:51 CbbhuAdmin

 "Hat doboz szivart próbált Magyarországra csempészni Bochkor Gábor, ami 150 dollárjába került. Ennek azonban közel dupláját, 75 ezer forintot kellett fizetnie a vámon, miután kollégája, Boros Lajos élő adásban szólta el magát: Bocsi értékes csomagokkal tér haza Kubából.

Megdöbbentő történetet mesélt el a Fábry-show felvételén a Bumeráng műsorvezetője. Bochkor Gábor elárulta, hogyan hozta igencsak kellemetlen helyzetbe a repülőtéren kollégája, Boros Lajos. Bocsi kubai kiruccanásából érkezett haza, amikor egy vámos hirtelen megkérdezte tőle, mennyi szivart hozott magával.

"Mondtam, hogy hat dobozzal. Erre azt mondta, hogy az nem jó, mivel csak kettőt lehet" - kezdte a történetet a rádiós, akitől a férfi ezután megkérdezte, mennyiért vette a szivarokat. Bochkor elmondta, hogy 25 dollárért, mire a vámos rövid fejszámolás után azt mondta: adjon neki 350 ezer forintot és rendben vannak - írja a Napi Ász.

A műsorvezető azonban sokallta az összeget, mondván: nem szálanként, hanem dobozonként fizetett ennyit. Végül sikerült lefaragni a járulékos költséget 75 ezer forintra, így a táskájában a hat doboz szivarral távozhatott. Ám a rádiósnak volt még egy kérdése a vámoshoz, egy valamit ugyanis nem értett.

"Azt kérdeztem a vámostól: honnan tudta, hogy szivar van nálam. Mire azt mondta, hogy Boros bemondta reggel a rádióban, hogy Bocsi ma jön haza Kubából és hoz egy csomó szivart" - mesélte a Sláger rádió műsorvezetője, aki ezúttal is kis híján nagy bajba került kollégája őszintesége miatt.
 "

a cikk: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565665

Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub rádió fábry sláger bumeráng lajos bochkor showder gábor boros rtlbulvar.hu rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr151522606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása