HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Könnyeivel küzdött Jakupcsek Gabriella

2009.11.13. 16:48 CbbhuAdmin

 "Leforgatták Jakupcsek új műsorának első adásait. A műsor hétfőn, 21.00 órakor indul a storytv-n, és minden héten ebben az időpontban látható majd. A felvételen több vendég története is könnyeket csalt a stáb szemébe, és a műsorvezető is többször elérzékenyült.

 

Az első adás az őssejt körüli bizonytalanságokat próbálja meg körüljárni, Jakupcsek Gabriella Lang Györgyit látja vendégül, aki mindvégig jelen van a műsor alatt, hozzájuk érkeznek majd az ügyben jártas orvosok, és több történetet is hallhatunk a terápiával kapcsolatos sikerekről és kudarcokról, érintettek nyilatkoznak ellene és mellette.

A következő adásban pedig gyilkossági ügyekben meghozott ítéletekről, sztárokkal kapcsolatos bűncselekményekről, és az ügyek jogi és erkölcsi értelemben vett elévüléséről lesz szó, az egyik történet pedig olyannyira szívszaggató, hogy maga Jakupcsek Gabriella is könnyeivel küszködött a beszélgetés alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
forrás :http://www.storyonline.hu/hirek/jakupcsek/20328/

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv story jakupcsek gabriella storyonline lang györgyi

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr141522852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása