HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Kilyukadt a népszerű színész dobhártyája - mégis elvállalta

2009.11.13. 16:15 CbbhuAdmin

 "Szabó Győző, még ha csak egy darab kedvéért is, de beáll bluesénekesnek. A színész egészen új oldaláról mutatkozik be a Tiszta kosz című darabban, melyet a Thália Színházban mutatnak be a Megasztárból ismertté vált Póka Angélával.

"Gyermekkorom óta szeretek énekelni, korábban volt is egy zenekarom, sőt még a Quimby kezdetén egyszer-kétszer beálltam hozzájuk énekelni, ennek ellenére számomra is új a blues műfaja" - vélekedik Szabó Győző, aki annak ellenére mondott igent Angéla megkeresésére, hogy a közelmúltban műtötték meg kilyukadt dobhártyáját.

"Azért, mert hallani nem hallok, a zenei hallásom még megmaradt, így nem hiszem, hogy a fülem problémát fog okozni. Persze még mindig rehabilitálódik a fülem, de már kezd jobban lenni. Ha csak egy résnyire énekelnék, akkor is megpróbálnék énekelni" - nyilatkozta a népszerű színész a Napi Ásznak.
 "

forrás: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565736

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár kosz szabó tiszta győző póka angéla

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr11522782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása