HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Jótékony célért pókereztek a celebek

2009.11.13. 21:24 CbbhuAdmin

 Freire Szilvi és Molnár Anikó a tengerentúlon a Heim Pál Gyermekkórház javára gyűjtögettek.

a cikkhez kapcsolódó kép

A Cool Live műsora kaszinóhangulatban fogadta a nézőket, a stúdióban pedig 2008 legszebb magyar hölgye, Freire Szilvia, a manapság krupiéként tevékenkedő Molnár Anikó és Müller Attila kedvese, Molnár Alexa voltak a vendégeink, hogy élőben is megmutassák, milyen az, ha egy nő felveszi a pókerarcot. 

Néhány kör kártyázás közben Anikóról és Szilviről kiderült, miszerint nemrég tértek vissza Las Vegasból, ahova szintén a póker iránti szenvedélyük hajtotta őket, ám az ott töltött időt egy nemes cél elérésére fordították: számos versenyre neveztek be, hogy aztán a nyereményüket jótékony célokra fordítsák. 
Elmondásuk szerint termékenynek tekinthetőek a szerencsejáték fővárosában töltött napjaik, hiszen több megmérettetésben is remekül szerepeltek, és egy csinos összeget sikerült összekártyázniuk a Heim Pál Gyermekkórház számára.

- Nem vagyunk profik, így ezt is nagyon szép eredménynek tartjuk.

A lányok azonban nem csak a pókerasztalnál elért sikereik élményével gazdagodtak, hanem régi álmaikatis valóra válthatták a tengerentúlon: ellátogattak a Grand Canyonhoz, megnézték a Hoover-gátat, és az egyik leglátványosabb showjára, a Circe De Soleil előadásaira is sikerült eljutniuk. 

forrás: http://www.rtlbulvar.hu/cikk/290393

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: live rtl klub cool póker attila molnár anikó alexa müller szilvia freire rtlbulvar.hu rtlklub.hu rtlbulvar

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr961523464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása