HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Györgyi beszól a Mariannt öltöztetőknek

2009.11.13. 15:30 CbbhuAdmin

 "Barátnőjének ruháját veszi szájára ezúttal Lang Györgyi blogjában. Az énekesnő szerint Falusi Mariannal biztosan ki akarnak szúrni, azért öltöztetik ennyire előnytelenül.

"Nagyon rossz nekem erről beszélni, de láttátok a Mari ruháját a Benkő műsorban? Nem szeretném cifrázni, rémálom. Sssszegény! Szerintem ez a "tervező"  kimondottan ki akart vele babrálni, és még a rendező is arra utasította a kamerásokat, hogy direkt előnytelenül mutassák" - írja Györgyi, és azt is hozzáteszi, hogy amikor Mariann a saját ruháját viselte, akkor "tök jól nézett ki". 



Az énekesnő arról is ír, hogy az egész Benkő-műsorról nincs túl jó véleménnyel. "Egyszer mikor mentünk a turnébusszal koncertre, viccből vettünk egy műsoros videó kazettát, Vénasszonyok fara címmel. A hatodik percben abbahagytuk a nézést, olyan rémes volt. Na erre az alkotásra erősen hasonlít a mű" - idézi fel Györgyi."

 

Györgyi blogját ITT olvashatjátok!

forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/gyorgyi_blog/20310/

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub keres falusi benkő feleségek lang mariann györgyi rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr501522688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása