HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Dávid Mihály: "Kész a 2010-es Dávid naptár!"

2009.11.13. 15:09 CbbhuAdmin

 "Beindult a nagyüzem a nyíregyházi Dávid Mihály lakásában, hiszen idén 38. alkalommal készült el a Dávid naptár. Nem csoda, hogy otthonában folyton-folyvást csöng a telefonja. A meterológus Közkinccsé tenné a Dávid naptárat!

 

 

- Biztos vagyok benne, hogy az éves időjárás előrejelzés használatából eredő haszon több mint egy milliárd forintos hasznot hoz az országnak. Szeretném éppen ezért ezt közkinccsé tenni, de nem úgy hogy valaki lefotózza a naptáramat és az interneten teszi közzé. Tavaly is volt egy ilyen esetem, azonnal a rendőrségre siettem és végül leszedettem a világhálóról- kezdte a Bulvaros.hu tájékoztatását az időjós, aki négy évtizede a tömegvonzásokat tanulmányozza. No de nézzük a már kapható 2010-es időjárás előrejelzést:

-A jövő év sok tekintetben hasonló lesz az idei évhez. Április május környékén a csapadék viszonylag kevés lesz, majd júliusban várható a több eső. Január 10-e közelében a hőmérséklet -10-12 fok körül várható, így a tél enyhe lesz. Korán, február 25-től indul a tavasz: nap közben nem lesz hirtelen meleg, viszont nem is lesz télies az időjárás. Április 5-én egy rövid lehülés várható, majd a hónap végéig gyors felmelegedést prognosztizálok. Április 2.-tól nappal 25 fok várható, majd a nyár első része kimondottan hűvösnek ígérkezik. A kedvező nyári harmincfokos kánikula július 15- augusztus 25ig tart. Szép tartós vénasszonyok nyara várható, majd az év utolsó két hónapja az utóbbi évekhez képest tartósabb és erősebb lehülés, hideg lesz, akár mínusz 18 fok is elképzelhető- árulta el a 2010-es Dávid naptár megalkotója."

írta a bulvaros.hu: http://www.bulvaros.hu/cikk/xhce60/

 

Szólj hozzá!

Címkék: naptár dávid mihály bulvaros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr511522650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása