HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

CSillag születik: Balogh Brigi betegségéről vallott

2009.11.13. 15:00 CbbhuAdmin

 "Ki gondolná, hogy Balogh Brigitta, az RTL Klub Csillag születik című műsorának fiatal sztárja egy komoly problémával küzd, ami megnehezíti az életét. Az énekes lány a StoryOnline-nak beszélt betegségéről.

Brigi az utóbbi időben felszedett néhány kilót, ami ugyan nem zavarja, de sportolással nem tud ellene harcolni, ugyanis egy furcsa betegséggel küzd. Elmesélte, légzési gondjai vannak, ezért semmi megerőltető fizikai tevékenységet nem végezhet, így nem futhat, nem aerobikozhat.

a mégis mozgásra adja a fejét, rettentő hamar kifullad, és nem kap oxigént az agya. Ezzel a betegséggel gyermekkora óta küzd, az orvosok szerint nem gyógyítható. Brigi azonban már megtanult együtt élni ezzel a helyzettel. A sport számára a biciklizés, azt ugyanis nyugodtan, mindenféle kockázat nélkül művelheti.

cikk: http://www.storyonline.hu/hirek/eloszor_beszel/20261/

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub story csillag születik balogh brigitta storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr221522628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása