HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Brad Pitt besokallt - Angelinának ennyi sem volt még elég!

2009.11.13. 14:54 CbbhuAdmin

"Angelina Jolie, a Mr. és Mrs. Smith sztárja újabb gyermeket készül örökbe fogadni, ezúttal Szíriából. A színésznő jelenleg hat gyermeket nevel közösen Brad Pitt-el, de úgy tűnik, hogy van még kapacitása egy hetedik apróságra is. A Tomb Raider főszereplője az OK! magazin információi szerint ismét egy kislánnyal bővítené a családot.

A hírek azonban arról is szólnak, hogy a hivatalos papírokon nem szerepel a világsztár párjának, Brad Pitt-nek a neve, így lényegében megerősödni látszik az a pletyka, hogy a Becstelen brigantyk sztárja nem szeretne már több gyereket.

Az amerikai bevándorlási hivatal szóvivője állítólag elmondta, hogy "csak Angelina neve szerepel az örökbefogadási iratokon".

A színésznőnek három gyermeke származik örökbefogadásból, két fiú, Maddox és Pax Ázsiából érkezett, Zahara, a kislány Afrikából. A párnak van három saját gyereke is, Shiloh, és az ikrek, Knox és Vivienne.
 

forrás: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565488

Szólj hozzá!

Címkék: és smith angelia jolie brad pitt tomb raider mr. mrs.

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr891522620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása