HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Xavér perel?

2009.11.12. 03:10 CbbhuAdmin

 "25 millió forintra perelné a Hal a tortán gyártócégét Varnus Xavér? A Blikk mai híre szerint az orgonaművész állítja: a Paprika Latino Kft. szerződést szegett.

Varnus Xavér a Blikk mai számában állítja: a Hal a tortán gyártócége szerződést szegett, amikor különböző, a műsorral kapcsolatos, róla szóló cikkek megjelenésében nem egyeztettek vele. Az orgonaművész hosszas kérlelés után vállalta el a szereplést a főző-show-ban, ahol nagyon jó összebarátkozott Gesztesi Károllyal.

A művész nem szeret pereskedni, ezért egyelőre ügyvédi felszólítást küldött a cégnek. A Blikk információi szerint egyébként Xavér és a cég között olyan megállapodás született, amely kimondja: ha  a hírességről olyan - a műsorral kapcsolatos - cikk, vagy képi anyag jelenik meg róla, amelyet ő nem láttamozott, a gyártónak 25 milliót kell fizetnie."

a cikk: http://www.storyonline.hu/hirek/xaver/20221/

Szólj hozzá!

Címkék: a story hal károly gesztesi perel tortán xavér varnus storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr171519375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása