HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Orosz Barbi kórboncnok akart lenni

2009.11.12. 03:09 CbbhuAdmin

"A vörös démon az internetes sztártévének beszélt arról, hogy gyermekkorában kórboncnok akart lenni. Ez a cél olyannyira a szenvedélyévé vált, hogy éveken át készült a boncasztal mögé, de végül a fizika közbeszólt és műsorvezető lett belőle. Barbitól egyébként nem idegen az orvosok világa, hiszen édesapja is ezzel foglalkozik: háziorvos és nőgyógyász.

 színészből lett műsorvezetővel a nemrég Budapestre érkezett CIS kiállításon találkoztunk, ahol a nyomozati titkok mellett Orosz Barbi régi titkos álmára is fény derült. "Volt gyerekkoromban egy olyan szenvedélyem, hogy én kórboncnok akartam lenni. Édesapám orvos. Nem sebész, hanem szülész nőgyógyász, de ez nagyon-nagyon tetszett és nagyon intenzíven készültem rá" - meséli a tabutv.hu riporterének a Cool Tv műsorvezetője, aki végül fizika tudása miatt nem lehetett kórboncnok."

folytatás: http://www.bulvaros.hu/cikk/w8d5ef/

Szólj hozzá!

Címkék: tv cool orosz barbi kórboncnok

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr331519374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása