HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Erős Antónia újra műsort vezet, méghozzá az ikrekkel!

2009.11.12. 03:25 CbbhuAdmin

 "Erős Antónia napjai mostanság gyermekei körül forognak, de ahogy a csinos híradós mondta: ez ilyenkor így természetes. Az RTL Klub műsorvezetője egyelőre nem tér vissza a képernyőre, ám a munkát mégsem hanyagolja teljesen.

Erős Antónia élete alaposan megváltozott, hiszen napjait ikrei születése óta jobban be kell osztania. A híradós azonban nincs egyedül: férje és a család maximális segítséget nyújt a picik körül. Antónia a STOPnak adott interjújában nemcsak Szonja és Mátyás születéséről, hanem az anyaság pillanatairól is mesélt. 

"Nem mondanám, hogy régóta szerettünk volna gyereket, csak most éreztük úgy, hogy eljött az ideje. A sors pedig úgy döntött, hogy "duplán" megajándékoz minket. Előre nem lehet elképzelni a gyerekes életet szerintem. Jól érzem magam és úgy látom, a gyerekek, illetve az egész család, valamint a legkedvesebb barátaink is. Érdekes kettősség ez: minden felpezsdült, és megváltozott körülöttünk, mégis olyan, mintha mindig itt lett volna velünk Szonja és Mátyás. Csodásan nőnek, fejlődnek és a környezetünk szerint már-már viccesen hasonlítanak ránk: a fiú az apjára, a lány az anyjára. Éppen olyanok, amilyennek egy három hónapos gyermeknek lennie kell. Jó alvók, és jól is esznek. Éjszakánként mindenképpen fel kell kelnem hozzájuk, hiszen mostanáig csak anyatejen éltek, így egyelőre rám van a legnagyobb szükségük" - mesélte Erős Antónia, akinek sokkal jobban be kell osztania napjait, mint korábban, de ez nem esik nehezére. "

folytatás:http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565084

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub erős antónia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr491519389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása