HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

A Barátok közt sztárja nem érti

2009.11.12. 03:21 CbbhuAdmin

 "A nézők közül sokan úgy tekintenek Berényi Attilára, mintha indulás óta a Barátok közt szereplője lenne. Pedig csak tavasz óta keseríti meg a testvére, Miklós életét. A figurát alakító Domokos László Erdélyből érkezett. Ám nem a szerep, hanem a szerelem hozta Magyarországra. Felesége, Tóth Ildikó színművész, gyermekük Simon, aki most hétéves.

Domokos László Marosvásárhelyen játszott, a feleségét Budapesthez kötötte a munkája. Valamelyiküknek engednie kellett. A férj úgy érezte, neki kell elbúcsúzni mindattól, ami a gyermekkorát, az ifjúságát jelentette Erdélyben.

A színész azt mondja, évente legalább háromszor rátör a honvágy, és olyankor mennie kell. Fölaprítja a fát télire, segít a ház körül a szüleinek, neki ez nem munka, hanem felüdülés. A nyarat pedig az egész család Csíkszentkirályon tölti. "

a teljes cikk: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565093

Szólj hozzá!

Címkék: barátok rtl klub attila lászló berényi közt domokos

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr361519385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása