HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Nem kell az erotika a Csillag születik nézőinek

2009.11.11. 06:28 CbbhuAdmin

 "Érdekes megfigyelni, hogy az RTL Klub Csillag Születik című műsorából eddig az összes csinos hölgy kiesett, még azok is, akik bájaikkal próbáltak a közönségre hatni.

A Timesz Girls elnevezésű táncos csapat eleinte elbűvölte a zsűritagokat erotikus táncával, a második körben azonban már megosztotta az ítészeket. Volt, aki éppen arra célzott, a riszálás önmagában kevés. Aztán a közönség is úgy döntött, menniük kell a szexi hölgyeknek a Csillag Születikből!
A dögös rúdtáncos is hiába vetette be terpeszét, a közönség nem kért a további bemutatójából. Pedig Kollár Betty a zsűrinél az élmezőnyben volt és agyon dicsérték. Úgy látszik, a nézőknek nem kell az erotika a Csillag Születik színpadán.
Emlékezzünk csak vissza Balogh Brigittára, aki kiváló hangja mellett dekoltázsával is megpróbált szavazatokat szerezni, de a mellbedobás neki sem jött be."
 
teljes cikk: http://www.storyonline.hu/hirek/erotikus_produkciok_kiestek/20205/

Szólj hozzá!

Címkék: erotika girls csillag születik balogh betty kollár brigitta timesz

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr991517136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása