HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Egyetemi lövöldözés: Ákos golyót röpített csoporttársa szívébe

2009.11.27. 02:19 CbbhuAdmin

Bekövetkezett, amitől minden diák családja rettegett: a külföldi példák után nálunk is iskolai vérengzés történt. G. Ákos – egy konfliktus miatt – lelőtte két diáktársát, egy tanárt és egy takarítót a pécsi egyetem biofizikai intézetében. Az egyik diák, D. Miklós meghalt, barátja, F. Gergő életéért az esti órákig küzdöttek.

MÉSZÁRLÁS - Kommandósok lepték el a pécsi egyetemet tegnap délelőtt fél 12-kor. Egy 23 éves gyógyszerészhallgató előadás közben rálőtt négy emberre az egyetem biofizikai intézetének a termében. 

– Egy férfi életét vesztette, egy másik életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség. 

– Az 54 éves nő és a 37 éves férfi súlyosan sérült. A Bors információi szerint a kaposvári D. Miklós 19 éves gyógyszerészhallgató vesztette életét: három golyót kapott a mellkasába. Életveszélyes állapotban vitték műtőbe a csurgói 19 éves F. Gergőt, a gerince mellé kapott lövedéket este nyolcra távolították el, állapota stabil. Az egyetem tanárát, a 37 éves T. Csabát combján és ágyékán találták el a lövések, de eszméleténél volt, amikor kórházba vitték. A lövések zajára benyitott a terembe az intézet 54 éves takarítónője, B. Eszter, őt combon lőtte az ámokfutó. A diákok sikoltozva menekültek. Ákos az udvaron át rohant be az egyetem klinikai épületébe. Felment a hetedikre, onnan hívta fel a rendőrséget. Letette a fegyverét, úgy várta a kommandósokat. A Bors úgy értesült: Ákos a tanév eleje óta furán viselkedett. Szerda este konfliktusba keveredett a két jó baráttal, Gergővel és Miklóssal, ez vezethetett az ámokfutáshoz. A nyomozók megkezdték a diákok kihallgatását, de sokukhoz pszichológust kellett hívni. 

– Nem ismerem a támadót, de csoporttársai szerint látható volt: valami nincs rendben vele – mondta el Knapp Réka gyógyszerészhallgató a Borsnak. 

– Az egyetemen mindenki úgy tudja, előző esti balhéjuk miatt lőtt rájuk Ákos – folytatta a diáklány. Lapunk kiderítette: G. Ákos ügyes lövész, az Első Pécsi Polgári Lövészegylet tagja. Úgy tudni, sporttevékenysége révén engedéllyel tarthatott magánál 22-es sportlőfegyvert, de nemrégiben egy 9 milliméteres Parabellum tartására is levizsgázott. A rendőrség nem erősítette meg, hogy ezzel gyilkolt Ákos, azt azonban közölték: vértesztet végeznek, hogy megtudják: fogyasztott-e a fiú drogot vagy alkoholt. 

forrás:borsonline.hu

Olvasóinmmal együtt  őszinte részvétemet fejezem ki az áldozatok hozzátartózói iránt!  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr701555493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éber 2009.11.28. 00:05:59

Van egy közös az összes iskolai lövöldözésekben. Pszichiátriai gyógyszereket szedtek a gyilkosok. Ezek DROGOK. Az összes utcai drog korábban a pszichiátriai "csodaszer" volt.
A Kokaint például Freud reklámozta.
Nézzetek utána!

srita 2009.11.28. 00:13:07

@Éber: Na végre valaki aki normálisan látja a dolgokat.
süti beállítások módosítása