HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Véres ruhákra és hányásra vágyik a világ legjobb nője

2009.11.17. 09:24 CbbhuAdmin

 A világ legjobb nőjének megválasztott Megan Foxnak annyira bejött a Jennifer's Body című filmben játszott karaktere, és annyira unalmasnak találta az azelőtti filmjeiben játszottakat, hogy azt sem bánná, ha élete végéig csak horrorfilm-szerepekben tocsogna.

"Utálom az iskolai meg a munkahelyi jeleneteket, utálom a bevásárlósakat... viszont imádom, ha izgi zsánerfilmekben szerepelhetek, és szívesen tölteném akár egész hátralévő életemet vérrel meg hányással borítva" - adott érzékletes leírást a horror zsánereiről az Esquire magazinnak a szépség.

"Elképesztően élveztem, amikor véresen kellett áttörnöm az üvegen! Egy másik jelenetben meg egy csirkét kellett a számba tömnöm, egy egészet - és imádtam! Ez annyira más, annyira eredeti!" - idézi a színésznő élménybeszámolóját a Napi Ász.
 

forrás:Napi Ász/Stop.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr971531150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása