HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Sarka Kata felfedi szextitkait

2009.11.17. 09:13 CbbhuAdmin

 Az eddigi legtöbbet mutatja meg magából a szülés után újra címlapformáját hozó Sarka Kata. Hajdú Péter neje a testi kitárulkozás mellett a férfimagazin olvasóival megismerteti szerelmi életének néhány intim titkát is

SZEXTITKOK - Véget ért a heteken át tartó bizonytalanság, megjelent a CKM decemberi száma, címlapján Sarka Katával, és azokkal a képekkel, amelyeket férje, Hajdú Péter nem akart nyomtatásban látni. Kata ráadásul ezúttal életük intimrészleteibe is beavatja az olvasókat.
– Annak ellenére, hogy nem szeretek olyan helyen szeretkezni, ahol megláthatnak, nagyon jó volt, amikor egy erdő melletti kis úton estünk egymásnak és a motorháztetőn teljesedett be a vágyunk. Vicces, hogy később Peti eladta ezt az autót Varnus Xavernak – mesélte a magazinnak Kata, aki egyéb pikáns titkokat is elárult. 

– Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a fotósorozatról, igaz, egyelőre a családom nem látta a magazint – árulta el a Borsnak a szexis anyuka. 

– Külön öröm, hogy már a férjem is megnyugodott,mert elégedett a végeredménnyel. Azt már régen tisztáztuk egymással, hogy vannak az életünknek olyan részei, amelyek kizárólag kettőnkre tartoznak. Ezt ezentúl is tiszteletben tartjuk majd, így természetes számunkra – tette hozzá Kata mosolyogva. 

– Az, hogy a CKM-nek néhány intim titkunkat is elárultam, kivételes eset volt. Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után a megjelenést egy kellemes, romantikus vacsorával ünnepeltük meg – tette hozzá, de arra a kérdésünkre, hogy ő maga a desszert vagy a főétel volt-e, nevetve adott kitérő választ: – Csak két személy szerepelt a vendéglistán. A történetben azonban van egy harmadik szereplő is, és ő tűnik a legboldogabbnak. 

– Sokkal jobbak lettek a képek, mint Kata előző fotózásán, szerencsére a házaspár megbékélt velem és a magazinnal is. Külön öröm, hogy egy szenvedélyes, hosszú hétvégén tisztázódtak a nézeteltérések Kata és Péter között – nyilatkozta lapunknak Pantl Péter, a CKM főszerkesztője. A Hajdú család életében komoly vihart kavart Kata fotózása: a gyönyörű modell előbb sírva elmenekült a kamera elől, miután a főszerkesztő kérésére sem volt hajlandó széttárt combbal pózolni. Hajdú letiltotta a képeket, Kata azonban a férje tudta nélkül aláírta a szerződést. A pár végül New Yorkban békült ki.

forrás: borsonline.hu

fotó: CKM

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr391531129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása